Шановна родино, #початковашколаДжерельце!

Шановна родино, #початковашколаДжерельце!

Завершився дуже складний для нас усіх тиждень ?, тиждень вимушеного дистанційного навчання ??.
За цей час ми разом зробили велику роботу:
✔️Адміністрація школи щоденно відслідковує процес навчання та виконання завдань учнями школи, і ми постійно даємо підтримку і рекомендації щодо оптимізації процесу навчання.

✔️Комунікацію учнів класів вчителі здійснюють за посередництвом батьків у чатах у Viber. Діти отримали завдання і старанно працювали. Дякуємо батькам, які активно долучились, щоб організувати навчання вдома, допомогти дітям! Ознайомитися з процесом дистанційного навчання можна на сайті школи dzhereltse.org на сторінках вчителів.

✔️Хочемо провести аналіз першого тижня нашої співпраці Ми визнаємо і розуміємо, що в нас не все гладко, але ми працюємо над тим, щоб навчання наших учнів було максимально комфортним, цікавим і корисним. Тому будемо вдячні за зворотній зв’язок від батьків у анкеті внизу ⬇️.

✔️З понеділка ми поступово переведемо спілкування в Google-Classroom, бо віримо, що наші учні, звісно, з підтримкою батьків, теж готові до цього.
Дистанційне навчання через платформу Google-Classroom, плануємо ввести централізовано, згідно рішення управління освіти. Буде потрібна допомога батьків, які через свої акаунти долучаться, щоб допомогти дітям! Пояснення та інструкції, коди входу будемо надавати відповідно до процесу впровадження.

✔️Зі свого боку нагадуємо батькам: сьогодні ви є нашими партнерами. Тому просимо вас про подальшу підтримку, допомогу своїм дітям дотримуватися режиму дня, обов’язково не забути включити питний режим та постійне миття рук ??, відпочинок між виконанням завдань, започаткувати читати улюблену книгу ?, слухати музику ? та дивитись фільми ?, а також разом обговорювати їх ????, важливий здоровий сон.

✔️Просимо також, підтримуйте дітей. У жодному разі не робіть завдання замість дитини! Але і не змушуйте працювати до ночі. Пам’ятайте: найкраще виконувати завдання у першу половину дня, тож рекомендуємо займатись навчанням нашим учням до обіду. По обіді сплануйте, будь ласка, вашу спільну з дитиною діяльність: малювання, читання, фізичні навантаження тощо.

!️Наступний тиждень 23-27.03 маємо канікули. Проте канікули не такі, як завжди, не забувайте про самоізоляцію ?, зараз це дуже важливо! Щоб ви не нудьгували, ми надамо рекомендації ✏️ щодо цікавого і корисного проведення часу протягом наступного тижня.
‼️А колектив школи в той час працюватиме над вдосконаленням застосування новітніх технологій та вашими рекомендаціями і побажаннями, щоб повернення до навчання було якісним і цікавим ?!

З турботою про кожного,
Світлана Мазур та колектив #початковашколаДжерельце

➡️ Анкета для батьків:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdjQUJPM0iT3pLL-WMq5BCxmAoTggHwsiTG22lioEntj_55tg/viewform

© Dzhereltse. All rights reserved 2024. 
Facebook | YouTube