Наш веселий літній табір

У неймовірно складний час ми спробували зробити неможливе – організували літній шкільний табір.  Після довгих місяців дистанційки, тривог і сумнівів ми всі нарешті зустрілися в школі. Найперше – подбали про безпеку дітей, підготували цікаву програму. Діти скучили за друзями, вчителями, за школою, за спілкуванням. В добрий час!

Весело, цікаво і корисно дітям у шкільному таборі.👍😍🥳  Тут вони співають в караоке, займаються малюванням, інформатикою, англійською мовою, музикою, спортом та рухливими іграми на свіжому повітрі, відвідують цікаві екскурсії, проводять казкотерапію та багато іншого.

 

Наш літній табір день за днем. Вже дві групи діток з табору “Джерельця” відвідали музей електрифікації, один із небагатьох музеїв, де всі експонати можна чіпати руками, брати в руки, розглядати і навіть перевіряти їхню роботу.

Інтерактивний музей електрифікації Львівщини дуже цікавий для дітей. Бо тут розповідають про чудеса, які стали доступними нам з розвитком технологій та завдяки талановитим винахідникам.

У дітей маса знань і позитивних вражень, а вихователі і вчителі табору щасливі тим, що діти пізнавально і корисно проводять канікули.💙💛

Завдяки співу дитина з самого раннього віку може розвинути багато необхідних навичок і умінь, отримуючи при цьому масу задоволення. Багатьом дітям подобається уявляти себе знаменитими співаками і, звичайно, всі малюки без винятку обожнюють співати. Весело співати разом з пані Наталею! Спів в караоке може перетворитися на улюблену забаву для вашої дитини, підняти настрій, а також допомогти їй розкріпоститися та зміцнити здоров’я.

В літньому таборі початкової школи “Джерельце” діти, співаючи, підтримують нашу Україну в цей нелегкий для нас час і самі вибирають найкращі пісні сьогодення: “Червону калину” і “Стефанію”!

Якщо наші діти співають, значить ми обов’язково переможемо, і все буде Україна💛💙

© Dzhereltse. All rights reserved 2024. 
Facebook | YouTube