Ми – помічники Св.Миколая

Милосердю, добру, співпереживанню людина вчиться. Не на словах, а на ділі…

Саме через масштабні заходи, які зараз проводимо цілим світом, ми вчимо наших дітей добру поряд зі злом, яке панує, але від того добро ще світлішає, набирає тепла та енергії, яка охоплює кожну людину.

Так дитина усвідомлює, що добро перемагає, вона вірить в це…, і якщо зустріне на життєвому шляху добро, то зуміє оцінити, як і зло, і, що з ним робити …

Цьогоріч #початкова_школа_Джерельце долучилася до акції ” Миколай про тебе не забуде”.

Діти разом з батьками збирали подаруночки для військових, щоб зігріти не тільки теплими рукавицями чи шкарпетками , а теплом душі, щоб обійняти кожного та кожну, хто нас захищає ціною власного життя та побажати їм у День Збройних Сил України: Бережіть себе, наші рідні! Ви всі стали рідними, бо ціна перемоги – це ваше життя.

Любимо, віримо, надіємось та горді того, що маємо ЗСУ!

Принагідно, не можемо не згадати і тих, хто є в рядах волонтерів! Ці люди для нас – також герої! Благе діло, яке є основою цього руху робить наш світ чистішим та світлішим!

У нашому колективі працюють дружини, мами тих, хто на фронті. І, вам усім, уклін та подяка! Велика подяка волонтерам та їх дружинам у нашому колективі!

Нині дякуємо батькам да дітям, які долучилися до акції! Так ми наближаємо нашу Перемогу!

Слава Україні! Героям Слава!🇺🇦

#Початкова_школа_Джерельце

Svitlana Mazur

Natasha Atamanchuk

© Dzhereltse. All rights reserved 2024. 
Facebook | YouTube