Міський голова Львова відвідав школу “Джерельце”

Міський голова Львова Андрій Садовий відвідав школу «Джерельце», у якій проводиться капітальний ремонт спортивного майданчика. Також у новому навчальному році ця школа матиме планшети «Розумники», які закупили за кошти міста в раках реалізації проекту «Сучасні інтерактивні класи». Долучились також батьки і компанія Microsoft. Загалом цього року з бюджету міста на ремонти у закладах освіти міста передбачено 160 млн. 125 тис. грн.

«Традиційно у Львові освіта є у пріоритеті. Цього року орієнтовно 160 млн грн буде інвестовано у заклади освіти, але це не тільки кошти на ремонти, які ми робимо щороку, цього року велика частина коштів піде на обладнання. У школі «Джерельце» вже сьогодні привезли нові планшети. 200 тис грн місто виділило для цієї школи, це 15 планшетів. Ще таку саму кількість дарує компанія Майкрософт, ще 2 планшети батьки подарують. Є вже мультимедійна дошка. У новий спортивний майданчик місто інвестувало 500 тис грн», – зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Будівля навчального закладу «Джерельце» існує ще з 1829 року. У ЛСЗШ І-ст. «Джерельце» функціонує 12 класів, де навчається 373 учні.

У 2006-2007 роках за кошти міського бюджету виконано роботи з капітального ремонту приміщень на суму 190 тис. грн., роботи із ремонту фасаду на суму 50 тис. грн. та роботи із ремонту санвузлів на суму 55 тис. грн. У 2008 році за рахунок загального фонду міського бюджету для школи придбано комп’ютерний клас 5+1. Частково поповнено бібліотечний фонд школи. У 2009 році за кошти міського бюджету виконано роботи з ремонту паливної (заміна 2 котлів) на суму 70 тис. грн., ремонту гардеробної та паркетного покриття на суму 12 тис. грн. У 2010 році за кошти міського бюджету виконано роботи з капітального ремонту системи опалення на суму 182 тис. грн. та роботи з ремонту приміщень на суму 63 тис. грн. У 2014 році за кошти міського бюджету виконано роботи з ремонту санвузлів на суму 19 тис. грн. У 2015 році за кошти міського бюджету виконано роботи з гідроізоляції фундаментів на суму 141 тис. грн., встановлено вікна на суму 20 тис. грн., придбано вісім комп’ютерів на суму 58 тис. грн.

На капітальний ремонт спортивного майданчика ЛСЗШ «Джерельце» у міському бюджеті міста Львова передбачено 525 тис. грн., з яких у 2015 році виготовлено проектно-кошторисну документацію на 11 тис. грн. та виконано роботи на суму 103 тис. грн., у 2016 році виконано роботи на 415 тис. грн.

У 2016 році за кошти міського бюджету в рамках реалізації проекту «Сучасні інтерактивні класи» придбано 15 планшетів «Розумники» для навчального закладу, як внесок міської ради на суму 196 тис. грн. В серпні буде здійснено поставку 17 планшетів «Розумники» за кошти компанії Майкрософт на суму 294 тис. грн. та 2 планшетів за кошти батьків на суму 25 тис. грн., що надасть можливість учням школи в режимі он-лайн отримувати оперативну інформацію та долучатись до участі та презентації проектів, обмінюватись інформацією з учнями інших міст не тільки України, але інших країн.

За період 2006-2016 років для ЛСЗШ «Джерельце» за кошти міського бюджету було виконано робіт та придбано обладнання на 1 млн. 585 тис. грн.

Матеріал є частиною статті https://city-adm.lviv.ua/news/society/education/233524-tsoho-roku-velyka-chastyna-koshtiv-pide-na-obladnannia-a-sadovyi-pro-pidhotovku-shkil-do-novoho-navchalnoho-roku, опублікованій на сайті Львівської міської ради, використаний медіа матеріал не видозмінений.

© Dzhereltse. All rights reserved 2024. 
Facebook | YouTube