Дистанційне навчання – працює!

Шановна родино, #початковашколаДжерельце!
На сьогодні в початковій школі «Джерельце»? впроваджено систему дистанційного навчання?. Всі вчителі школи приєднані на платформу Google-клас,?‍? створено класи, діти отримують завдання і передають вчителям на перевірку і оцінювання?. Двосторонній зв’язок працює! Використовуємо програму Zoom, вчителі і діти зареєстровані, вчимося працювати онлайн?‍♀️?‍♂️? – спочатку в режимі спілкування і консультацій, поступово переходимо до уроків. І діти, і вчителі, і батьки дуже раді знову побачитися?. Ці емоції створюють певні незручності для навчання, але безумовно є невичерпним джерелом позитиву, який зараз дуже всім потрібен!
Як додатковий ресурс використовуємо вже відлагоджені групи у Viber?, матеріали з Youtube, інші численні джерела з інтернету.
Школа працює в режимі дистанційного навчання вже третій тиждень. Є багато виконаних завдань, навчальні програми виконуються, багато фотографій і скрінів, як працюють діти вдома.
Як директор, хочу подякувати всім учасникам навчального процесу – вчителям, дітям і родинам?! Всім нам важко, ми всі вчимося, відпрацьовуємо процеси. Вдячна всім за активність, сприяння, допомогу і вирозуміння. Разом нам під силу справитися з ситуацією, успішно навчатися, освоїти нові технічні можливості. Бажаю всім успіху!?Ми – «Джерельце»! Ми – одна команда!
Світлана Мазур, директор і #початковашколаДжерельце

© Dzhereltse. All rights reserved 2024. 
Facebook | YouTube