4-Б: що у нас цікавого

Незадовго наші улюблені четверті класи завершать своє навчання у “Джерельці”. Це учні, якими пишається школа. Вони на наших очах підросли, помудріли, подорослішали. Наші четвертокласники-випускники понесуть у свої нові школи та гімназії всю любов і тепло, надійні знання, впевненість та відвагу, вкладені у них супервчителями початкової школи “Джерельце”.

 

Сьогодні розповідаємо про цікаві моменти з життя і навчання 4-Б класу.

 

У 4-Б класу є на всіх одна велика любов – перша вчителька п.Наталя Ренчка. П. Наталя – творчий педагог, активна людина. Вона вміє бути різною – веселим другом дітей і строгим вчителем. Які цікаві її уроки! А скільки яскравих незабутніх свят підготувала вона з своїм 4-Б за всі чотири роки!

Дистанційне навчання – це завжди екстрім. Вчитель переживає, як учні засвоюють навчальний матеріал. Діти розгублені, відірвані від звичного навчального середовища: класу, друзів, улюбленої вчительки. Але часто подібне випробування стає джерелом спільної творчості вчителя і учнів. Розповідає п.Наталя Ренчка: “На дистанційному навчанні ми опрацьовували творчість І.Франка. Учні отримали завдання вивчити уривок казки “Фарбований лис” напам’ять. Діти так завзято декламували уривки казки, що не втрималася та створила такий міні-фільм.”

Щедро засіяне вчителем у співпраці з батьками дає добрі плоди в учнях. Ось допис з Фейсбуку мами Маркіяна Ярмоловича Katya Yarmolovych

29 квітня о 13:31Львів, Львівська область

Хвилинка батьківської гордості ❤️!

Наш Маркіян став одним з переможців міського конкурсу «Правознайко» і отримав можливість вступу у Львівська правнича гімназія

поза конкурсом ?!

Безмежно дякуємо нашій вчительці Наталя Ренчка
за правильно закладені цінності в молодшій школі, за виховання дітей в дусі патріотизму і поваги до своєї держави, за міцний «фундамент», на якому діти будуть здобувати подальші знання, і за впевненість в тому, що все можливо і всі цілі досяжні ❤️!

4 роки безперервної роботи, креативного навчання не тільки по підручниках і таких потрібних слів, що клас і діти в ньому – найкращі, дали свої результати ❤️!

Вітаємо щиро Маркіяна! Пишаємося!

 

Екскурсії – один з важливих і найулюбленіших учнями елементів навчання у початковій школі “Джерельце”.  На жаль, обставини карантину суттєво обмежили можливості екскурсій. Хоча у 4-б ніколи не пропустять найменшої нагоди пізнати щось нове і цікаве за межами школи. Ось екскурсія по Львіських підземеллях – таємниці храму св. Петра і Павла. Гляньте на очі дітей!

 

Дітям завжди цікаві майстер-класи. За чотири роки навчання їх було безліч. Ось останній – виготовлення букетиків верби до Вербної неділі. Пахучі пухнасті “котики” тішать око і серце! А вже за тиждень – велике свято Великдень!

© Dzhereltse. All rights reserved 2024. 
Facebook | YouTube